Maandag, 2 maart 2009

Ilpendam

Bij Provak in Purmerend (v/h Cees van der Linden) een nieuw pak schuurschijven gehaald voor de Rotex 125. Grofte 60. Ze worden wel erg snel “bot” of ik heb niet genoeg geduld en kracht in de armen, dat kan natuurlijk ook. Meteen maar een messing borstel voor op de boormachine gekocht. Hiermee zal ik thuis het schroefdraad van de wantspanners te lijf gaan.

100_8047

S’Middags breekt de zon door. Ik schiet dan ook lekker op met het schuren. Na 2 uur en 9 schijven is weer zo’n 3 vierkante meter schoon. Morgen verder. Nog 66 dagen en Ingeborg is voorgoed vrij van loonvormende arbeid. Zij telt nu wel af (heeft van de Gamma zo’n papieren meetlint waar elke werkdag een centimetertje vanaf gaat). Begint zich steeds meer betrokken te voelen bij en zin te krijgen in onze plannen. Lesmateriaal wordt systematisch uit de rommelkamer overgeheveld naar school. Ik vind dat ze wel wat sneller kan: die kamer moeten we nog klaar maken voor de verhuur. Vanavond heb ik ontdekt hoe links met andere sites aan te brengen in mijn verhaal. Ik heb op de pagina “Over ons” een koppeling gemaakt met de website van Trilobiet en WSV De Zeevang . Nu moet ik alleen nog een homepage maken.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s