Vrijdag, 3 april 2009

Ilpendam

De tijd vliegt. 23 maart was de laatste logaantekening. Ik heb het idee dat ik niet zoveel heb gedaan. Veel tijd gaat verloren met logistieke zaken: nadenken wat er moet gebeuren, in welke volgorde, wat moet ik kopen en wanneer. Het weer blijft zijn invloed doen gelden: verf slaat dof, s’morgens is en blijft alles nat van de dauw. Koffiedrinken bij de club dus maar weer. Dat soort dingen. En dan vliegt de tijd, toch. Verder had ik deze week erg veel last van mijn rug. Tussendoor ben ik dus maar even platgegaan. Dat heeft geholpen. Maar ik heb evengoed toch wel iets gedaan: het dek is nu geheel grijs (het Treadmaster dan), het dak van het dekhuis is met dekkenverf geschilderd, de kachel staat thuis om te ontroeten, de gever van de oude dieptemeter heb ik eruit getrapt en ik heb voor de derde keer de spiegel en de blauwe stroken op de romp geschilderd: voor niks dus: dof geslagen. Ed Slot kwam langs en bood aan dat ik dat werkje straks s’avonds bij hem in de loods doe. Dat aanbod neem ik graag aan. Oh ja, 20 april gaat ie naar binnen voor de inbouw van de compressor en het “buizenstelsel” voor de zonnepanelen en voor nog wat dingetjes. Morgen nog een keer met de dekkenverf eroverheen en een begin maken met het lijmen van het potdeksel. We doen ook nog wel andere dingen: afgelopen zondag zijn we met onze duikvereniging Trilobiet naar Vinkeveen geweest. Er was een buitenduik georganiseerd i.p.v. zwembadtraining. Vol goede moed hesen we onze duikuitrustingen in de auto. Daar aangekomen zonk ons de moed in de schoenen. Het waaide behoorlijk uit het Noord-Westen, lagerwal dus. Het klotste behoorlijk. Het was koud en werkelijk stervensdruk. Ingeborg had al niet zoveel zin dus beperkten wij ons tot assisteren aan de wal. Het was heel gezellig, dat wel.

100_8115

Vandaag is wel een mijlpaaltje: Ingeborg heeft haar ontslagbrief geschreven; die gaat maandag a.s. naar het bestuur. Het ABP stuurt de aanvraagformulieren voor de FPU (een nieuwe, maffe afkorting die hetzelfde betekent als VUT). Het gaat nu echt gebeuren. Nog 44 dagen. Doen we er goed aan? Met die recessie enzo? De tijd zal het leren. We laten ons nu niet meer tegenhouden.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s