Vrijdag, 17 juli 2009

Dag 12: DOVER 4

Cobben in de kuip

Cobben in de kuip

Om halftien pas uit bed. Guur buiten. Haven is uitgestorven. Iedereen zit binnen. Ingeborg was de eerste doesert. Uitgebreid ontbijt met zacht eitje. Terry Wogan[1] op BBC 2, jawel, hij is er nog! Ik probeer internet in het havenkantoor: een ergerlijke excercitie want het beeldscherm is zo bol dat je voortdurend van links naar rechts zit te wiegen om te kunnen lezen wat je doet. Bovendien is hij zo opgesteld dat de zon zijdelings er op schijnt. De havenmeester moeten hebben gedacht dat dit de beste manier was om je bij te lichten. Je zit bovendien op een zetel ontworpen voor kleuters, zo laag. Als er dan iemand achter je komt staan voel je je ook een kleuter, vooral als je aan het knoeien bent op je website. Geen privacy dus. We hebben in de stad een simkaart gekocht met tegoed om zelf op de boot te internetten. Die blijkt het niet te doen in onze dongel, ondanks de verzekering van de knul van de Primafoon in Middelburg dat dat wel het geval zou zijn. Eigenlijk moeten we KPN bellen, maar ik wor er zo moe van. Na wat gewandel (altijd leuk en gezond) en wat bier en wijn drinken hebben we weer gecobbd: een biefstukje, wat uien, paprika’s, voorgebakken aardappeltjes, diverse sauzen. Nou dan gaat de tijd snel hoor!

[1] Een in Engeland razendpopulaire radiopresentator aan wie ik mij in 1999 reeds ergerde.

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s