Zondag, 26 juli 2009

Dag 22: YARMOUTH 2

Beetje landerige dag. Half uurtje stroom gedraaid, was nodig. Linda belde ons vandaag met opbeurende berichten. Dat hielp wel een beetje. Lezen, s’avonds wandeling waarbij wij nog wat boodschappen doen (ik dacht bier te kopen, blijkt het appelcider te zijn met prik), op havenkantoor voor komende nacht betaald. Borrel bij de buren Henk en Kunny. Heel gezellig. We willen morgenochtend om 04.00 uur weg, dan is het stil en hebben we stroom mee. We zien daar tegenop maar willen toch verder westwaarts. Ingeborg vraagt waarom en waarvoor we dit doen. Weet ik veel.

100_9090

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s