Maandag, 10 augustus 2009

Dag 37: HUGH TOWN – TRESCO (The Isles of Scilly)

Dag datum Wind Weer
maandag 10 augustus 2009 ZW – 5 tot 4 Half bewolkt, af en toe zon
Vertrek Aankomst Logstand M.U.
18.00 19.30 uur 574 ?

De gehele dag (bijna) een druilerige regen (drizzle zeggen de ennelsen). Des middags wordt het weer wat warmer en af en toe droog. Laat uit bed. Lezen. Ontbijt. Havenmeester (17 pond). Koffie. Lezen. Boodschappen. Om ons heen kijken. Lezen. Boek uit (De Scheepsjongen van John Boyne over de muiterij op de Bounty, verteld door de scheepsjongen). Om 18.00 uur toch maar de St. Mary Roads overgestoken, centrale stuk water tussen de eilanden, teneinde te ankeren bij het eiland Tresco, het mooiste eiland van de Scillies met tuinen en zo. Daar willen we morgen een kijkje nemen. Het weer is guur, grauw, miezerig. Hoe hou je de stemming erin? We gaan liggen op een vacante mooring van een  local. Kijken wat er gebeurt. Er is anders verder geen plek meer. De ruimte waar je op genoeg diepte kunt ankeren is niet te groot.

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s