Vrijdag, 7 augustus 2009

Dag 34: FALMOUTH 2

Het is een mooie dag om naar Penzance te gaan, het weerbericht blijft gunstig qua weer. Dus gaan we niet. We moeten hoognodig internetten want de website staat al een tijdje droog en de email moet worden bekeken. Maar eerst naar de Chandlery om prijzen te vergelijken. We kopen meteen twee kaarten van de Spaanse en Portugese kust (Imray) want die kosten hier 17 pond en in Nederland  € 26,50. Ik overweeg nog even alle kaarten van de Middellandse Zee hier ook te kopen want die hebben ze ook maar dat doe ik toch maar niet, dat zou een te grote bres in ons vakantiebudget slaan. Vervolgens naar de bibliotheek 2 uur internetten voor 7,20 pond, deze doen ’t niet gratis zoals in Cowes. Ik heb die twee uur hard nodig om de stukjes over te zetten en de foto’s erbij te downloaden. Daarna naar de Tesco om onze beurs een flinke opdoffer te geven deze keer. In een ander winkeltje voor een vermogen aan diverse soorten noten uitgegeven en tenslotte voor Ingeborg een verjaarscadeau: een multifunctionele halsketting. Voor het eerst in jaren krijgt ze eens een keer geen reddingsvlot, radar, windex of ankerlier o.i.d. en blij dat ze is!

100_9407

Vanavond is het weer Cobb-tijd. Ondertussen beginnen we in de gloeiend hete kuip aan de noten. Het vlees gekocht in de Tesco was des avonds al weer op op de Cobb. Smaakte goed. Het is een drukte van belang om ons heen. Men vaart af en aan. Heen en weer, heen en weer.

100_9295

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s