Zondag, 30 augustus 2009

Dag 56: WEYMOUTH 2

De gehele dag: regen. Voornamelijk binnen gezeten en gelezen en zo. Dat is ook goed, zo’n oefening in niets doen en wennen aan de gedachte dat je samen soms langere tijd aaneen in je eigen cocon moet doorbrengen zonder na verloop van tijd aan de neiging toe te geven dat je mekaar de hersens wilt inslaan. Wel even naar een winkeltje gegaan waar Ingeborg gisteren al iets moois in de etalage zag. Dat kreeg ze van mij voor haar verjaardag.

Hij kwam hier in Weymouth des zomers badderen

Hij kwam hier in Weymouth des zomers badderen

Fotootjes gemaakt van een gek standbeeld van King George III. Niet zo eng als Willem I van Oranje in Brixham. Bij het stukje van gister heb ik al een plaatje van hem met z’n stekeltjeshaar geplaatst. Weymouth is één grote kermis. Zelfs met regen zijn ze niet kapot te krijgen. Ik kan niet meer zo goed tegen over ons dek klossende buren. We hebben er twee tegen ons aan liggen. Gek wor ik ervan. Wij zijn het nu toch wel zo langzamerhand een beetje zat allemaal. Wat een verschil maakt dat toch: zon of regen.

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s