Donderdag, 3 september 2009

Dag 60: COWES 4

Slechte nacht. Hoop herrie van wind, klapperend voorstagprofiel van de achterbuurman, windstoten tot 49 miles per hour (knopen per uur). Klapperende van alles. Tot 10.30 uur in bed gebleven (dat kan als je niet hoeft te werken!). Gelezen tot 16.30 uur. Toen douchen, schappen, bieb dicht, zeilbroek gekocht (eindelijk)[1]. Hele dag windstoten en regenbuiten. Buurman naast ons, aan de andere kant van de pontoon, heeft gisteren zijn onderwaterschip laten schoonmaken door twee duikers; hadden we moeten weten! Hij is een joviale, goedlachse man. Hij gaat morgen racen bij Chichester Harbour, hoopt echter dat het niet doorgaat met deze windverwachting en dat ze in de bar gaan zitten. Ik mag hem wel. Morgen stormt het ook. Zaterdag en zondag is het minder; dan hopen wij in 2 stappen naar Dover te vluchten. Daarna als de sodemieter naar huis. Ik probeerde nog foto’s te nemen vandaag maar dat was te riskant.


[1] Vanaf toen we de boot kochten liep ik in een afdankertje van de vorige eigenaar. Aan het begin van deze vakantie heb ik dat ding in de container gegooid want na 2 minuten regen was ie aan de binnenkant natter dan een volle pint.

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s