Maandag, 7 september 2009

Dag 64: DUINKERKEN – BLANKENBERGE

Dag datum Wind Weer
Maandag 7 sept.2009 Geen Veel zon
Vertrek Aankomst Logstand M.U.
11.30 15.00 955 3147

Ja, Ja, toch weer 5 motoruurtjes d’r bij. Waren we echt niet van plan, maar wat doe je als er helemaal geen wind wil komen? En we wilden toch weg van de stank van Duinkerken. De tocht langs de Belgische kust is het vermelden nauwelijks waard. Gelukkig was het mooi weer qua zon en temperatuur. Uiteraard waren we niet tevreden over de wind, maar wie trekt zich daar iets van aan? In Blankenberge waren we ruim op tijd om bij de Aldi de hoognodige inkopen te doen. Met een plaat (=24 halve liter blikken) bier in de tas is dit ook een goede fitness-oefening. Des avonds kwamen wij bij ons in de kuip in gesprek met Bob en Willy die toevallig net terugkwamen met hun “Riepel”, een Westerly Typhoon, (www.riepel.nl),  van een 5 jaar durende reis naar de Middellandse Zee. Zij waren voor ons een prachtige bron van informatie en tips over hoe, waar, wat en wanneer je dingen wel of niet moet doen daar. Het was instructief en gezellig!

100_9875

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s