Zaterdag, 12 september 2009

Dag 69: BRUINISSE 2

Dag Datum Wind Weer
Zaterdag 12 sept. 2009 ? Fris, kuiptentweer
Vertrek Aankomst Logstand M.U.
n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.

’s Morgens koffie met Willem en Marijke, computerdingetjes bekijken met Willem. ’s Middags deden wij met de Calypso mee aan een zeilwedstrijd op de Grevelingen voor de deur bij Bruinisse. Lekker raggen in de weekenddrukte (er waren nog 2 of drie races op hetzelfde parcours) om een eilandje heen.

100_9890

Opperste concentratie om die één na laatste plaats vast te houden..

100_9893

Marijke geniet

We werden laatste of één na laatste. De prijsuitreiking hebben we gemist, we hadden het geloof ik te druk, Willem en ik, met het oplossen van computerproblemen bij mij aan boord. ’s Avonds natuurlijk de mosselmaaltijd met friet. In grote ketels werden ze binnengedragen en op de borden geschept. Het was een geweldige drukte en herrie maar bijzonder sfeervol en gezellig. Bru is een uitermate gulle en gastvrije vereniging. Het clubhuis is daar ook altijd open voor passanten. Het enige minpuntje is dat de steigers vele losse planken hebben die een gevaar voor de volksgezondheid kunnen opleveren. Desondanks bereikten wij veilig de boot. Deze avond gingen wij goed gevuld te kooi.

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s