Zaterdag, 20 februari 2010

Ilpendam

De kogel is door  de kerk. 15 maart gaan de huurders er in. Dat zet de zaken op scherp. De garage moet ik uitruimen; besluiten welke gereedschappen ik nog naar de boot sjouw, hoeveel verf neem ik mee, reserve-spullen, die ouwe waterpomp ook? Waar laten we de droogvalstutten die we nog nooit gebruikt hebben?

stutten

Ik wil ze wel mee hebben. Ingeborg is koortsachtig bezig de laatste kasten leeg te ruimen. Het is onvoorstelbaar welk een hoeveelheid spullen een mens verzamelt, die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet (meer) gebruikt worden. Vandaag maken we ook een begin met het instrueren van ons dochter als aanspreekpunt voor de huurders en we vouwen meteen maar een grote plant achter in de auto en brengen die naar haar flatje in Amstelveen. Ik breng een paar dozen met teak-restanten naar mijn moeder, zodat ik voor we vertrekken bij haar thuis eventueel nog wat kan knutselen. Eergisteren heb ik een klein (10 inch) flatscreen tv-tje met een ingebouwde dvd-speler van het merk Oppo (!), gekocht bij Dekker Watersport, gemonteerd in de kajuit. Eindelijk hebben we dan tv (met 4 zenders: Ned. 1, 2 , 3 en TV Noord-Holland). Een haarscherp beeld, aan te sluiten op losse speakers en we hebben onze eigen boordbioscoop.

Ingeborg ging, lekker dicht bij de kachel, meteen zitten kijken.

Opruimen kan altijd nog

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s