Zondag, 25 april 2010

Edam

Gisteren mijn 61ste verjaardag gevierd. Dat kon niet in ons huis (verhuurd), dus moest dat op de boot. Voor dat doel hebben wij de Wing IV tussen twee steigers aan de wallekant gelegd.

Dan konden wij de poort openzetten voor “ons moeder” die over een maand 90 wordt. Ik had gedacht dat ze er tegen op zou zien om aan boord te komen. Maar dat had ik verkeerd gedacht: toen ik zei: “je wilt zeker niet komen, he?”, was haar reactie: “je wil me zeker niet hebben, he?”. Dat misverstand was dus opgeruimd. Het werd een prachtige dag, zonnig en niet te veel wind zodat we met z’n allen lekker in de kuip konden blijven genieten van hapjes en drankjes. Ma genoot zichtbaar.

lekker in het zonnetje

Toen broer Kees, die ma ook had meegenomen, zei: “kom Ma, het is tijd om op te stappen”, zei ze: “ik ga niet, ik wil varen!” Kees ging met Joke, zijn eggenote, dus maar zonder Ma naar huis. En wij, Ma, dochter Linda met vriend Ricky, zoon Marijn met vriendin Rianne, gingen varen! Lekker motoren naar Volendam en een rondje door de haven varen, toeristje kijken. Gezellig hoor.

Marijn en Rianne

Linda en Ricky

Heel gezellig….

Maar aan alle lol komt een eind. Ingeborg bracht ma naar Ilpendam terug (zij was de laatste die vertrok!), terwijl ik nog gezellig bleef naborrelen met Willem en Maria. Een prachtige dag was het.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s