Dinsdag, 1 juni 2010

Blankenberge – Duinkerken

dag datum Wind Weer
dinsdag 1 juni Zuid 0 – 1 geheel bewolkt en koud
vertrek aankomst logstand motoruren
08.00 uur 13.00 uur 1365,6 3231

Ingeborg vind dat ik niks hoef te schrijven. Het was de hele dag saai aan boord. Zij zat te lezen en ik voelde me niet zo lekker, moe, beetje zeeziek? We waren vandaag ook een beetje uitgepraat. De wind hielp ook niet mee; die was er niet. Je ziet ook weinig andere schepen die kant opgaan. Alles dus gemoterd. Dat nekt je. Het oude liedje. Maar ja, wat moet je dan? In een uitgestorven Blankenberge blijven liggen? Dan ga ik nog liever naar een uitgestorven Duinkerken en morgen naar een uitgestorven Boulogne; we komen dan in elk geval vooruit. Het schijnt dat de wind morgen en de rest van de week in de Noordhoek gaat zitten. Noord-Oost zelfs. Dat zou wat wezen! Eerst zien dan geloven. Dan zouden we zaterdag in Guernsey kunnen zitten. Dat schiet pas echt op. Maar laten we maar niet op de zaken vooruitlopen. We hadden vandaag geluk met de stroom: ik had er niet eens naar gekeken, we zijn gewoon vertrokken na het ontbijt en hij bleek toen net een half uurtje mee te staan. De zee was volkomen blak maar ook grauw en grijs, net als de lucht. Niet echt gezellig watersportweer. Na het aanleggen in de “Port du Grand Large” te Duinkerken ga ik maar eens beginnen met de stukjes vanaf 12 mei over te typen en klaar te maken voor het weblog. Ik ben bang dat het plaatsen nog even gaat duren. In Boulogne hebben ze wifi op de haven. Misschien daar een paar stukjes. Wat een gezever, Ingeborg heeft gelijk, ik hoef vandaag niks te schrijven, dat doe ik dan ook maar niet.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s