Donderdag,13 mei 2010

Hemelvaartsdag: duiken bij Dreischor

Sogges veel gesjouwd. Duikspullen in de auto, eerst auto van de camping halen natuurlijk, stoeltjes en tafel op de camping gezet. Iedereen kwam langzamerhand zijn tent of caravan uit. Vrijwel iedereen was ook inmiddels op de camping aanwezig. Vandaag gaat er gedoken worden bij het gemaal van Dreischor. Willem ook mee. Irma en Jesse waren met Willem zijn auto gekomen. Ingeborg en ik gingen niet duiken, geen zin, te koud! Het was een grote groep die te water ging (en er lagen al zoveel duikers te water).

veel duikers in het water

Willem z’n tweede buitenduik. Het weer viel best mee, alhoewel het wel koud was. Ondanks de drukte was het toch een geslaagde duik; veel te zien en helder. Terug op de camping meteen aan het bier natuurlijk. Het werd nog heel gezellig in de voortent van Cees G. Wij besloten na enige discussie de tent niet op te zetten want we kunnen morgen en overmorgen in de caravan van Gerrit en Iris die morgen naar de crematie van Ans gaan en dit weekend niet terugkomen. Nadat we dit bij de campingbaas Rob  hebben geregeld, die door Coos W. onder handen genomen is voor zijn twijfelachtige optreden eerder op de dag, krijgen we voor vandaag een gratis inrijpas voor de slagbomen van de camping. Bedankt Coos.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s