Zaterdag, 15 mei 2010

Duiken bij Bergsche Diep Sluis

Vandaag een kolere eind rijden achter Mans B. aan. We vertrekken om 08.30 uur en zijn ruim een uur later ter plekke. Mans heeft een tomtom dus dat werd weer omrijden, maar door het negeren van inrijverboden kwam alles toch nog goed. Het is mooi weer maar niet echt warm. Ingeborg en ik begrijpen het belang van snel te water gaan want het wordt druk. Wij zijn klaar als de anderen terugkomen van : “even kijken of en hoe het water is”. Het is eb maar heel helder water. Het wordt een korte (brrrrr) maar mooie duik. Grote tot heel kleine schollen op de staart getikt. De sepia’s zijn er (nog) niet; te koud. Het zicht was inderdaad goed. Wij zijn alweer aangekleed terug aan de waterkant bij Bernard L. de duikleider, als de anderen boven komen. De meesten vonden het al een stuk minder helder. Het is inmiddels dan ook erg druk. Plm. 12.00 uur weer terug langs wat omwegen want we blijven de tomtom van Mans trouw. Mans ging vandaag weer 25 kilo schar bakken. Willem en Joke kwamen er ook bij en het werd weer heel gezellig. Zie de foto’s hieronder. Het weer werkte ook mee.

om je vingers bij af te likken…

gezellig en lekker

geen commentaar

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s