Zondag, 16 mei 2010

Duiken bij Scharendijke en Burghsluis

Heel wat vrienden hadden vanmorgen koppijn. De “Diehards” gingen toch duiken: een groep koos voor de Oosterschelde bij Burghsluis (werd een verdeeld succes; Robert M. heeft prachtig zicht gehad en Bernard L. was met 4 minuten weer boven (vanaf 20 meter diep)) en Mans, Bas, Agetha, Hans en Job en zwager Willem gingen naar Scharendijke. Ing en ik zagen het weer niet zitten: te koud. Ik was duikleider, ook leuk. Het was de laatste duik van dit weekend en het was een succes.

Willem jurkt zich aan

‘s Middags vertrok in rap tempo vrijwel iedereen. Wij waren op Robert M. na, die morgen vertrekt en de van der L.’s die blijven en Anneke M. die lekker in de caravan gaat studeren, alleen. Wij zetten de duikspullen, tafel en stoeltjes in de voortent van Gerrit en Iris en sluiten af. Installeren ons weer op de boot en zetten de auto bij de haven. s’Avonds koffie bij Joke en Willem (mooie boot is dat toch). Wij gaan om 10.30 uur afgepeigerd naar onze eigen schuit en al vlug te kooi. Morgen gaan we een stukje varen op de Grevelingen en dan zijn we vrijdag weer terug voor het pinksterweekend.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s