Donderdag, 20 mei 2010

Brouwershaven 2

De monteur kwam om 13.40 uur. Een gezellige Zeeuwse (boter)babbelaar. Hij zei dat ie direct kon zien dat de startmotor naar de ploten was. Desgevraagd zegt Kemper & van Twist er morgen ééntje te kunnen leveren vanuit Engeland (!) De knul belt ons als ie er is (tussen 10.00 uur en 12.00 uur). ‘s Morgens hebben we de duikspullen uit de voortent van Gerrit en Iris gehaald want we willen toch nog een keertje duiken als het rustig en helder is morgen. Verder weinig bijzonderheden behalve dan dat Frank de monteur de SM er ‘s middags uithaalde, rotwerk, zwaar ding.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s