Vrijdag, 21 mei 2010

Brouwershaven

Na lang wachten: om 13.17 uur hoorde ik van K. & v. T. dat de SM gisteren niet is afgezonden uit Engeland. PUT! Dat wordt dus dinsdag 25 mei! Behoorlijk de pest in. De “planning” loopt gevaar. Afijn, we  kunnen ons nu weer concentreren op Trilobiet; de kampong stroomt al vol horen we van Elles en Mirella, die we onderweg van boodschappen doen, tegenkomen. Het is vandaag behoorlijk warmer dan gisteren. Dat houdt maandag a.s. gelukkig al weer op. Wij zetten niet de tent op. Bivakkeren overdag bij Gerrit en Iris met onze spullen. Frank afgebeld. We hebben vandaag toch maar niet gedoken, het kwam er niet van.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s