Zondag, 23 mei 2010

Brouwershaven 5 – Duiken bij Dreischor

Onze laatste duik in Nederland: bij Dreischor 1e parkeerplaats. Het was onverwacht diep onder de steiger. Troebel water, weinig spectaculairs gezien. Jammer. Maar het was weer prachtig weer (elke dag zon, steeds maar lichte Noordenwindjes, ik was er met mijn hoofd niet helemaal bij). Saves de traditionele BBQ waarbij iedereen z’n barbecue in de grote kring plaatst en iedereen bij iedereen gaat shoppen. Ik heb hier helaas geen foto’s van, ik had m’n hoofd er niet bij, zat steeds te denken aan die Noordenwindjes. Het bleef nog lang onrustig.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s