Donderdag 10 en vrijdag 11 juni 2010

L’Aberwrac’h 2

Heel veel wind deze dagen, maar we lagen comfortabel aan de binnenkant van de grote buitensteiger. Ondanks de harde wind kwamen en gingen de boten. De dagen hebben we gevuld met in het Café du Port gratis internetten (dat gratis kan nog erg oplopen), boodschappen doen, kennis maken met Hans van de Tomboy, een Hallberg Rassy Monsun van 31 ft. Hij zeilt alleen met zijn hondje, een pincher genaamd Puk(kie). We drinken bij hem aan boord een borreltje en wisselen verhalen uit. Kijk, daar gaat het nou om. Heel gezellig. We zouden eigenlijk vandaag, vrijdag 11 juni al weggaan, maar we vonden het toch nog heel erg winderig en fris (s’morgens) en lieten “het moment” voorbijgaan. Boodschappen gedaan in Landeda, het dorpje op de heuvel, dat toch nog zo’n 20 minuten lopen was met de steekkar. Verder valt er niet zoveel te vertellen. Hieronder wat fotootjes.

Aan de overkant het cafe Du Port

de boot op de voorgrond links is de “Tomboy” van Hans

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s