Zaterdag, 26 juni 2010

Bilbao – Santander

dag datum Wind Weer
Zaterdag 26 juni 2010 NW 2 – 3 eerst bewolkt later zon
vertrek aankomst logstand motoruren
09.00 uur 15.15 uur 2233,1 3305,06

Santander is veel mooier dan Bilbao. Vandaag sinds lang weer de eerste bewolkte dag en praktisch windstil tot vlak voor de haven. Zo gaat dat nu eenmaal. De Ilona ging ook naar Santander. Het was recht in de wind, gemoterd dus. Dat wordt wel vervelend. Prachtige ankerplek vóór in de baai, wel een eindje van de mooie stad af. De “Flying Swan” lag hier ook. De eerste “Vertrekker, lichting 2010” die wij hier tegenkomen. Willem kwam meteen naar ons toe en we hebben kennisgemaakt en verhalen uitgewisseld. Hij gaf ons wat tips, waar de supermarkt is en wat er zoal te zien is hier. Misschien blijven we een dag. Nu ook kennisgemaakt met Joop en Meta van de “Ilona”. Na het boodschappen doen (een eind varen met de rubberboot) bij hen aan boord iets gedronken. We gaan mekaar allemaal nog vaak tegenkomen want we gaan allemaal naar Zuid-Portugal.

rechts Flying Swan, midden Ilona, links (als je goed kijkt) Wing IV


Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s