Dinsdag, 27 juli 2010

Povoa de Varzim – Leixoes

dag datum Wind Weer
Dinsdag 27 juli 2010 4 – 0 B, O, ZO, Z, ZW, W, NW, N. Zonnig
vertrek aankomst logstand motoruren
11.30 uur 14.30 uur 2637,2 (+20) 3377,29

Klein stukkie, maar het begon met Oostenwind, dat nam af en voor Leixoes draaide ie via Zuid over West naar Noord. L. is een industriële haven en aan de jachthaven is weinig aandacht besteed, ligt een beetje in een hoek weggedrukt alhoewel de verbinding met het plaatsje zelf niet slecht is. We liggen er rustig en het is weer warm. Meteen insjekken. Deze lui staan niet in verbinding met de centrale computer (denken wij) dus moet alles weer opnieuw worden ingevoerd. Burocraten! Er moeten boodschappen komen. Volgens de havenmeid is het 15 minuten lopen. Ik ga met de fiets want ik kan niet meer op mijn gebarsten eelthielen lopen. Ing gaat met Joop en Meta lopen. Dapper hoor, want het blijkt niet 15 minuten maar meer dan 30 minuten te zijn en ik kon het mooi niet vinden op de fiets. Kijk, ik geef toe dat ik hier wat heb laten liggen: zij vonden het wel per voet en ik niet per fiets. Bikkels zijn het. Wel een prachtige brede, lange, onoverzichtelijke boulevard hebben ze hier en het was hartstikke druk. We hebben vandaag allemaal op onze eigen wijze onze kilometers gemaakt! Leixoes maakte geen indruk.

welkom in Leixoes; schijtende aasgieren van de zee

we lagen wel beschut, dat wel

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s