Woensdag, 25 augustus 2010

Ilha da Culatra – Alvor

dag datum Wind Weer
Woensdag 25 augustus 2010 0 Beaufort Alleen maar zon en blauwe lucht
vertrek aankomst logstand motoruren
07.00 uur 14.30 uur 3002 3445,53

Gisteren arriveerden hier de La Luna, de Tin Hau, de Liberty en de Blue Spirit, medevertrekkers waar we in het begin vanaf La Coruna mee opgevaren zijn. Je komt mekaar toch altijd weer tegen. Ieder van hen heeft een eigen website waar ook zij hun avonturen van dag tot dag optekenen. Na vandaag zullen we ze waarschijnlijk dan toch niet meer zien want zij gaan verder langs de Spaanse zuidkust en steken dan over naar Marokko om naar de Canarische eilanden te zeilen, terwijl wij voorlopig in de Algarve blijven.

deze visser kwam binnenvaren toen wij eruit gingen; ik vin ‘m wel mooi

Zo gaan wij vandaag terug naar Alvor, zo’n 40 mijl varen. Het is wederom een motorklus. Geen wind, brandende zon, heerlijk, maar wel fijn zo’n bimini boven je kop. Ik heb nog wel geprobeerd te zeilen maar dat was geen succes en had tot gevolg dat wij een uur na de Ilona op de ankerplek aankwamen. We gingen voor anker op exact dezelfde plek als waar wij vorige keer lagen. Het is net of we niet zijn weggeweest! Alle bekenden liggen er nog en er zijn nauwelijks nieuwe bijgekomen. Wij gaan een biefstuk kopen bij onze slager. Afijn we liggen weer, zucht…

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s