Vrijdag, 27 augustus 2010

Alvor 3

De vrijdag begon enerverend met, zodra ik mijn kop buiten stak, het verzoek van de Duitse buurman die inderdaad op een meter of drie van ons af lag om onze ketting iets in te halen zodat de afstand weer wat groter werd! Wat dacht je dat het antwoord was? Juist. Klagend en kankerend ging ie ankerop en probeerde het een stukkie verderop waar het wonder boven wonder na 4 keer lukte. Kijk daar heb ik nou een hekel aan: zelf de problemen veroorzaken en een ander ermee opzadelen; die man “hep geen normes en waardes”! Vandaag ook weer even gezwommen in zee. Helaas was de douche aan het strand stuk dus terug op de boot hebben wij uit de waterzak gedoest. Verder de hele dag geknutseld: windvaanstuurinrichting eraf want daar heb je hier toch niks aan, de oogmoeren op het bootje geschroefd en deze vervolgens ophijsbaar langszij gemaakt. Aangroei, zeepokken, dieven hebben dan minder kans. (foto volgt later). Volgens Arie, van de Summerwine  naast ons, kun je beter in een marina gaan liggen en niet je boot onbemand voor anker leggen want de verzekering betaalt in noodgevallen niets.

De Summerwine van Arie en Maria

Eigenlijk heeft ie wel gelijk dringt nu tot me door. Dat betekent dat we toch een goedkope haven moeten opzoeken voor drie weken als we 6 september naar huis gaan. Daar moeten we nog eens over nadenken.


Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s