Zaterdag, 28 augustus 2010

Alvor 4

Vandaag 2 kipfilets voor vanavond gekocht bij onze slager en bij het winkeltje op het plein twee broodjes voor een broodje gezond tussen de middag. De groenten enzo voor het broodje gezond gekocht op de overdekte markt naast het beste restaurant van Alvor. Arie vroeg of we ruilboeken hadden. Die hadden we. Als het minder hard waait gaan we ze brengen. Ik heb nog geprobeerd van een Engelsman die gaat vertrekken zijn mooring te kopen. Dat feest ging niet door: die was hoog en breed verkocht; liefhebbers genoeg. Mooi systeem: je neemt een mooring over en verkoopt hem volgend jaar ofzo voor het dubbele. Het broodje gezond was zalig: men neme een kleine (soort van) Portugese baguette (overigens in negatieve zin niet te vergelijken met het gelijknamige Franse product), men snijde deze overlangs open, men vulle deze met kaas, gekookt ei, blaadje sla, uitringen, tomaatplakjes, plak ham, klodder mayo (van Remia), klodder tomatenketchup (van Heinz), peper en zout (van de Deen) en men probere het broodje dicht te klappen en hiervan happen te nemen (men diene hierbij geen toeschouwers te hebben). (foto volgt nog). Het was vandaag erg mooi weer. Alleen begon het des middags wel behoorlijk hard te waaien.


Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s