Dinsdag, 31 augustus 2010

Alvor 7

Koffie op de Ilona. Daarna nog 1 keer naar het Roemeense meisje. Laatste dag. Salades gegeten (frango en atum) en bieren en frisdranken gedronken, alles “voor een drol”. Des middags boodschappen (biefstuk) en internetten in Sports Cafe. Mailtjes beantwoord en online ingesjekt voor het vliegtuig. Arie gaat vandaag naar Portimao waar hij een negenmaands contract heeft, want hij gaat terug naar Nederland voor een operatie aan zijn rug. Vandaag belde Louis dat ie een huurder heeft. Hoera! Na het avondeten (biefstuk en brood) kwamen Joop en Meta bij ons een afscheidsborrel drinken want morgenochtend gaan we naar Culatra.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s