Dinsdag, 5 oktober 2010

Ilha da Culatra 4

Wakker worden, poepen, tanden poetsen (en handen wassen natuurlijk), en hup de kuip in verder lezen in “De Rebel etc.”. Ik schiet lekker op. In alle vroegte zien we dat de visserssloepen ook nog voor iets anders worden gebruikt dan voor de visvangst. Ze varen af en aan.

er is van hem niets meer vernomen

De “bouwvak” is nu definitief voorbij, zo lijkt het. De foto spreekt voor zich. Ruim na de koffie (als het tegen hoogwater loopt) gaan wij met zijn allen, na een bezoek aan de dorpssuper via de hoofdstraat van Culatra weer het plankenpad op en schieten vele plaatjes van het moois dat we daar weer aantreffen, dit keer met een volgeladen batterij.

plankenpad

bloem

rust

Terug in het dorp leggen we aan in het enige restaurant dat nog lijkt te functioneren. Het is er druk. Wachtend op onze bestellingen becommentariëren wij op milde wijze de uitdossing van de mede-eters (nee, geen mee-eters) om ons heen. Het eten is prima en voor een zachte prijs. Na het eten nog wat fotootjes gemaakt van de aanlegsteiger, de “woestijn” aan de haven, de boten aan de steigers enzovoort. Het is hier mooi, weidse uitzichten. Genieten.

dit geloof je toch niet?!

prachtige plek

weidse uitzichten

racevissers aan stinksteigers

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s