Zaterdag, 23 oktober 2010

Alcoutim 14

Oh wat is het weer weer prachtig. Afgelopen nacht hebben we wel liggen krabben, ik schat een meter of 30. Het levert geen problemen op dus ik laat het maar zo. Vandaag weer naar de markt. Daar moet ik nog eens een fotootje van maken anders snap je het niet. Groente en Fruit gekocht. Wilden daarna vlees kopen. Joop had het begrepen die ging meteen in de rij staan en was nog niet aan de beurt toen wij klaar waren met de groenten. Ik ging er ook bij staan maar ik had mijn dag niet. Had geen zin om naar dat getreutel te kijken. Mijn hemel, wat een tempo. Daar moet je wel heel erg voor onthaast zijn. Bovendien werd er een beetje voorgedrongen hier en daar en dat kan ik niet. Werd wat kribbig en reageerde dat op Ingeborg af die toen zelf maar in de rij ging staan maar ook niet voor kan dringen. Uiteindelijk gingen we zonder vlees naar huis. Ach ach, wat een getob, zei Joop. Toen zijn we om 13.00 uur maar gaan eten bij de Riverside Pub, tegenover het goedkope terras.

Engelse pub met goed voedsel

Daar zitten niet zo vaak mensen vanwege de prijs denk ik. Maar dat is niet terecht want ze hadden goeie spullen en dan mag het wat kosten (57 euro totaal voor 4 complete maaltijden met goed vlees en 2 prima flessen rode wijn). Dit was beter dan bij Alonso, maar misschien hadden die toen ook hun dag niet. Smiddags geprobeerd met Linda te skypen op het goedkope terras. Dit lukte niet door een slechte verbinding. Gekeken naar goedkope boekingen voor volgend jaar. Er is er een van 25 febr. tot 12 mrt. 2011 voor 156 euro. Ingeborg wil nog niet boeken, wil zeker zijn van een ligplaats in een jachthaven. Ik zeg: dat kan niet; eerst boeken en dan zoeken. Vandaag begonnen in Een Spaans Hondje, van Rascha Peper. Raar boek. Saves broodje gebakken ei met ham, Good Will Hunting gekeken, vielen weer in slaap aan het eind. In bed kan ik niet slapen door

“tikkende takken en rottige rietstengels, rommelend tegen de romp”.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s