Zondag, 14 november 2010

Alcoutim 16

03.45 uur wakker! Oooooh, laat me nou toch een keer doorslapen! De wind is Zuid. Niet koud maar wel regen. Het is grijs buiten. Lezen in bed tot 10.15 uur. Ingeborg niet, die houdt dat niet vol. Ik lees in Victoria Holt: Vlammen in de Nacht. Dat zuigt lekker weg. We liggen precies op de grens tussen Portugal en Spanje voor anker. Leuk idee, ware het niet dat we om de haverklap SMS-jes krijgen van T-mobile: “Welkom in Spanje, uw starttarief is 0.79 cent en 0,25 cent per minuut enz. bla bla, en vervolgens krijg je een afbeelding van de “Sagrada Familia” van Gaudi in Barcelona en even later: “Welkom in Portugal, uw starttarief is enz. bla, bla,bla. en je krijgt dan de “Torre de Belem” te Lissabon. Gek wor je d’r van. Buiten hoost het. Ing repareert mijn spijkerbroek.

gelukkig zijn het hier allemaal zwervers..

Op de radio draaien ze toevallig net het nummer “Like a Rolling Stone” van Bob Dylan als Ing een foto maakt van mij in mijn kapotte spijkerbroek. Gezellig zo, met de radio aan. Deze morgen krijg ik ook de TV aan de praat: meteen maar zo’n 15 Spaanse zenders, publieke en commerciële, helaas zonder Nederlandse ondertiteling, maar wel “Free-to-Air” op de Glomex antenne! Het is niet koud (binnen is het 18 graden) maar het is wel klam. Ik trek de kuiptent op. Tussen de middag gaan we Aardappelen, Groenten, Vlees (AGV) eten, maar het vlees is dit keer wel:biefstuk. Des middags hebben we op het terras geskypt met Linda. Dat was wel grappig: zij kon ons wel horen en zien, maar wij konden haar alleen maar zien en niet horen want haar microfoon deed het niet, dus deed zij het met getypte teksten. Na het terras voelde ik me opgeblazen. Tot bedtijd heb ik niets meer genomen. Het wordt kil ‘s avonds, ook binnen. De wind is nu Noord en dat is een stuk frisser.

je ziet er straks niks meer van

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s