Donderdag, 18 november 2010

Alcoutim 20

Joop nodigde ons vandaag uit voor het diner. Meta ging Lasagne maken en Ludo  nam het nagerecht mee en daarna zouden wij muziek gaan maken. Het eten was heerlijk maar van muziek maken is het helaas niet gekomen want het drinken was ook lekker.Het was de hele dag prachtig weer. Ik heb een werkje van Catherine Cookson gelezen: “Smal is het Pad”, een tranentrekker die zich afspeelt rond de Eerste Wereldoorlog. Niet onaardig vanwege de historische achtergrond. Ook vandaag kwam de helikopter twee keer over ons heen scheuren; nu echter op zo’n 50 meter hoogte!

als die dingen maar niet in de knoop raken!

Navraag leerde ons dat dit verband hield met de aanstaande Top in Lissabon waar over de recentelijk oplaaiende economische crisis in Europa zou worden gesproken en daar zou Barack O. ook bij aanwezig zijn(?). Later bleek dat het een top was over Afgraafistan waarbij de Euro geenszins in gevaar zou komen.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s