Zondag, 21 november 2010

Alcoutim 23

Des morgens in bed “Zeeverhalen” uitgelezen. Vandaag gewandeld in Spanje. Vanuit San Lucar naar het Noorden langs de rivier. Een mooie route, hier en daar ruw geplaveid leek het wel een Romeinse heirweg. Mooie foto’s gemaakt vind ik zelf.

sukke kleuren zie je op 21 November in Nederland niet

In de wind was het fris maar de zon schijnt de hele dag in een halfbewolkte lucht. De komende twee dagen zou het mooi moeten blijven volgens Windfinder.

mooooi

ook mooi

daar liggen wij

Aan boord een beetje geklust (touweindjes dichtgesmolten, ongeveer 5 minuten werk). Nieuw boek: “Huizen zonder Vaders” van Heinrich Böll, niet makkelijk, toch maar doorzetten, af en toe iets van een zeker niveau kan geen kwaad. 16.30 uur naar het terras. Joop en Meta laten zoals elke dag om die tijd eerst Zwabber uit en komen dan bij ons zitten. Rode wijntjes drinken. Vandaag neemt Joop ook nog een Portje en ik een (dubbele) whisky. Lekker hoor. Op de boot lekker de kachel aan en op de computer een beetje werken aan de muziekbestanden, waar een hoop dubbele in zitten. Ing leest en valt in slaap. Het is lekker warm in de kajuit. Om 11.45 uur naar bed.

VOOR DE BERICHTEN VAN 22 TOT EN MET 30 NOVEMBER KLIKKEN OP “VORIGE ARTIKELEN”, LINKS ONDERAAN DEZE PAGINA.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s