Donderdag, 4 november 2010

Alcoutim 6

Om 09.00 uur al warm in de kuip. Jack Reacher uitgelezen, had ik er nog maar een paar van Lee Child. Naar de kant roeien voor brood, kipstukken, kastanjers, eieren en water. Koffiedrinken aan boord. De vliegen en wespen maken je gek. Radio Wereldomroep doet het overdag niet meer, saves pas om 22.00 uur. Eén van de tuinlampjes op zonne-energie doet het niet meer, definitief overleden. Wat zal ik nou eens gaan doen. Godsamme, ik verveel me te pletter in 30 graden Celsius. Ingeborg zucht ook. We zouden de kajuit kunnen opruimen maar we hebben geen dekschuit bij ons. In de kajuit is het maar 24 graden vandaag, lekker koel Kees! Het bier raakt op, nog twee blikkies. Ik wou dat ik ook een teakdek had, kon ik ook naden uitfrezen en opnieuw vullen. Ik kan buiten niet meer lezen vanwege de insecten; gek wor ik ervan. Nieuw boek: een tranentrekker, zeer grote draak: “Olivia en Jai” van een schrijfster die anoniem wil blijven. Als ik het zo bekijk, lijkt me dat heel verstandig van d’r.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s