Maandag, 8 november 2010

Alcoutim 10

Met zijn vieren maken we vandaag een lange wandeling over het kustpad in zuidelijke richting langs de rivier. Dit keer tot het “landgoed” van een Engelsman, Christian, die zich daar heeft gevestigd op een stuk land met olijfbomen, sinasappelbomen en andere prachtbomen. Hij woont hier al 14 jaar. Zijn zeiljacht ligt daar voor anker en we zien hem elke dag met zijn vrouw en 2 kleine dochtertjes naar Alcoutim roeien om de kinderen naar school te brengen en andere dingen te doen. Het weer is iets minder vandaag; bewolkt en regendreiging. Terug in San Lucar koop ik een paar biertjes in de lokale “supermarkt” en zodra wij in de bijboot naar de Wing IV varen begint het te regenen. Op de boot gauw de kuiptent omhoog getrokken, net op tijd voor de grote nattigheid. Volgens de weerberichten blijft het tot woensdag slecht. Het begint nu ook pittig te waaien. Geen zon, geen foto’s. We blijven de rest van de dag op de boot, geen thee en geen terras vandaag. Geeft niet, we hebben een boek en als dat uit is, en dat is het, hebben we weer een boek: “De weg loopt dood”, een draakje uit begin jaren ‘50. Saves een dvd-tje met John Travolta als Good Guy: “Domestic Disturbance”, spannend hoor. Vrij vroeg naar bed.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s