Maandag, 13 december 2010

Alcoutim 45

Vandaag gaan we aan de steiger liggen en wel 7 dagen lang voor een tientje per dag. Yeeeee! Geen geknibbel op stroom, we kunnen van alles aandoen, opladen, de hele dag internetten en weet ik veel. Het anker hangt verkeerd aan de D-sluiting. Maken we morgen in orde als we het bijbootje schoon hebben gemaakt. Ik internet inderdaad praktisch de gehele dag en Ingeborg staat de hele dag op de steiger de was te doen. We zien ook kans de kerstboom te installeren. Ingeborg had ‘m met de brede kant achter de kuipbank geschoven dus bij het tevoorschijn halen werd het ding een weerhaak en stonden meteen alle takken goed.

klein maar fijn

Bij het zoeken naar een stuk gereedschap in een vak onder de SB-hondekooi flikkerden 200 popnagels in de bilge, afijn, Ingeborg had ook weer wat te doen. Tevens vandaag een permanente elektrische kabelstekkerdozenboom aangelegd waar we efficiënt meteen verbruikers aan kunnen hangen.

dat ik daar niet eerder aan heb gedacht

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s