Donderdag, 2 december 2010

Alcoutim 34

06.15 uur: een kraakheldere sterrenhemel en de maan staat in het laatste kwartier. 08.30 uur piept de zon alweer over de Spaanse heuvels heen. We laten de kachel branden want de buitentemperatuur is laag, zo’n 6 tot 7 graden denk ik. Ik lees Dan Brown tot bladzijde 60 en dan begint het een beetje bij mij te leven alhoewel ik niet zo “gegrepen” wordt als bij de “Da Vinci Code”. 09.30 uur koffie. Daarna boodschappen doen in spanje, maar brood halen in Portugal, dus we roeien lekker op en neer. Geld uit de muur gehaald in Alcoutim benevens de post opgehaald die Linda ons heeft toegestuurd (formulieren). De zon schijnt om 12.00 uur nog steeds. De kachel toch maar uit dan. De wind steekt op. Joop gaat morgen met Ingeborg in zijn Jeep Wrangler naar Ayamonte en VRdSA. Zij gaat geld uitgeven aan diesel voor de kachel, Knoppers voor bij de koffie en nog een paar dingen, bij de Lidl. Ik zal op de boot blijven en opletten dat ie niet gaat krabben. De Mac staat aan de lader en de tank van de kachel heb ik bijgevuld. Te 15.00 uur naar het terras, dik ingepakt, om de weblog bij te werken met de stukken die ik gisteren heb geschreven. Als Joop op het terras komt gaan we bij Suus, Kees, Siv, Lars, Bobby en Mike zitten. Van Lars krijgen we een kopje koffie met Bailey’s erin. Zelf heeft ie er volgens mij al een paar achter de kiezen. Lekker hoor! Het is erg koud en we gaan niet te laat terug naar de boot. Na het eten doorlezen en om 22.30 uur te kooi.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s