Zondag, 26 december 2010

Alcoutim 58

Lange wandeling in de stralende zon met een temperatuurtje zo rond de 20 graden. De heuvelbergen in over de asfaltweg richting Costa Perreira en via een ongeplaveide  landweg in de richting van de rivier weer terug. Schitterend. We liepen in T-shirt met korte mouwen en zweetten ons een ongeluk.  Op de brug in het dorp kwamen we een paar Portugezen tegen. Ik groette ze in mijn beste Portugees: “Boa Tarde” (=goedemiddag). Ingeborg had de klepel bijna te pakken; ze zei tegen de heren: “Mou Tarde” (=Frans voor mosterd). Wel geinig is dat. We waren na afloop van de wandeling wel moe maar de kater was ook weg! De hele middag gelezen in David Baldacci’s “Don’t Blink”, een pakkende thriller. Meta kwam bij ons, omdat wij aan onze kant wifi-ontvangst hebben, internetten om Skype te installeren. Daarna uiteraard weer een terrasje gepikt met Suus en Kees. Het werd echter al zeer snel koud en toen gingen we gauw maar weer terug naar de boot.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s