Woensdag, 29 december 2010

Alcoutim 61

Vandaag kwamen zowaar de Wifi-adapters die ik besteld had in Duitsland (www.yatow.de) binnen! De verzending van post vanuit en naar Alcoutim gaat prima. De chef (over zichzelf, dus hij mag van zichzelf binnen wel roken) van het postkantoor weet al wie wij zijn en is zeer behulpzaam. Het installeren moet nog even wachten want we moeten van de steiger af vandaag. We hebben 7 plus 1 bonusdagen gelegen. Als er plaats is kunnen we morgen terugkomen tegen het lage tarief: 10 euro incl. water en electr. per dag. Het ankeren ging in 1 keer goed. We liggen recht tegenover de antenne van het netwerk van de bieb. Gister kwam een Franse boot ankeren, die daar veel problemen mee had. Die schoot nu als een haas naar de steiger om (een deel van) onze plaats in te nemen. Joop ving hem daar op en maakte zo ver mogelijk naar achteren vast zodat wij morgenochtend er weer bij kunnen. Joop zelf ging een half uurtje later voor anker. Toen zaten wij echter alweer op het terras te genieten van de gastvrijheid van Donna Manuela. We waren de enigen; er kwam verder niemand meer dus bleven wij ook niet lang. Het was restjesdag: ietwat koude macaroni en dergelijke gegeten. Daarna weer computeren in de kuip met aanvankelijk een goede verbinding. Het koppelen van de augustus-foto’s werd uiteindelijk toch een moeizame zaak, maar het is gelukt. Ingeborg heeft nog even gekeken naar gegevens over Sevilla en toen zijn we maar in bed gaan liggen lezen. De nacht werd “taai ongerief” met “donder en bliksem” en harde regen.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s