Vrijdag, 3 december 2010

Alcoutim 35

Brrrr. Het is buiten om 08.00 uur stervenskoud: 0 graden! Daar komen we niet voor!! Ing rijdt 09.00 uur met Joop weg. Ik ga aardappelen en een fles wijn halen. Op de boot ga ik zitten wachten tot ze terugkomen met een koffie Amaretto en een koekie. De zon schijnt werkelijk verblindend. Lezen. Linda belt: zij kan op 28 januari 2011 een (redelijk) goedkope vlucht op Faro krijgen, met airmiles, en wil naar ons toe komen, of we dat leuk vinden? Nou, dacht het wel! Ze komt dus, leuk! Gaan we een autootje huren en toeren in de omgeving. Reeds om 12.00 uur zijn ze terug van de Lidl en zo.

ik kon niet helpen tillen, ik moest foto’s maken

Net op tijd om te gaan “kippen” bij O’soeiro. Ik neem de spies, meteen de laatste keer. Teveel “zeen” en het is alleen maar kalkoenvlees, op zich best smaakvol maar eenzijdig. Naast ons strijkt een gezelschap van 18 Nederlanders neer, waaronder Mieke, Karel en de bemanning van de “Linha Azul”. Allemaal Pensionado’s.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s