Zaterdag, 1 januari 2011

NB. DE FOTOOTJES VAN NOVEMBER EN DECEMBER 2010 STAAN NU OOK IN EEN ALBUM (KLIK HIERBOVEN OP “FOTO-ALBUMS”)

Alcoutim 64

We beginnen het nieuwe jaar goed: het eerste besef van de nieuwe morgen krijgt voor ons beiden voornamelijk inhoud door een knallende koppijn. Het Portugese bier mixt niet goed met de champagne die de “herbergier” ons letterlijk en figuurlijk, dat moet gezegd, afgelopen nacht schonk. De dag, zoals Nieuwjaarsdagen vaak krijgen, kreeg een wat melig, landerig karakter met enig computer- en leeswerk. Althans zo voelde dat tussen de hoogtepunten door die deze dag welzeker kende. Zo was er het telefonisch contact met Coos en Elles en Mans, die ons vannacht vergeefs probeerden te bereiken (de GSM lag aan de lader), verder de beste wensen van en aan onze zoon en zijn vriendin, die op gepaste wijze (ik wil het niet weten) Nieuwjaarsavond ergens bij vrienden in Brabant hebben gevierd. Ook het contact met moeders, bij wie zwager Willem en zus Joke op bezoek waren, was zoals elke week trouwens, hartverwarmend. Bovendien kwamen Joop en Meta des middags bij ons een kopje koude thee drinken. Eigenlijk was het een fantastische dag als ik alles optel. Het terras was gesloten (voor het eerst!), misschien gaf dat een soort ontheemd gevoel.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s