Zondag, 16 januari 2011

Alcoutim 2

Zondag. Te 09.15 uur stap ik uit bed. Ing is dan al lang op. Meteen computeren. Naar Nikon Spiegelreflexcamera’s kijken en documentatie verzamelen. Gaat een hoop tijd in zitten, vooral als blijkt dat ik het printen vanuit Pages op de Mac nog lang niet onder de knie heb. Ik denk dat het de D7000 wordt met een 28 – 300 FX lens of een 18 – 200 DX (wist ik veel!). Kees heeft 20 Gieg aan films en muziek voor me op de stick gezet, plus nog wat zeekaartsystemen; geweldig. Het nieuwe stickie wordt meteen goed gebruikt. De zon schijnt, het is zeker 22 graden in de zon en het is windstil. In de boot is het nog koel van de nacht, maar het gaat de goede kant op. Een lekker rustige dag, beetje knoeien, ik mis m’n biertje wel. s’Middags krijg ik van Ingeborg 1 glaasje rode wijn. Na deze gebeurtenis maken we een wandeling door het park en over de heuvels naar de oversteekplaats van de rivierbedding waar nog steeds flink water doorheen stroomt. Ingeborg maakt zogenaamde macro-foto’s van bloemen en bessen aan een boom.

bessen

de dam in het park van Alcoutim

De bloemen mislukken maar de bessen zien er wel aardig uit. Terug in het park gaat ook de dam nog even op de foto. Op het overdekte terras van Donna Manuela drinken we er nog één, een rode wijn, met Kees en Suus en Joop en Meta. Morgen rijdt Kees met ons mee naar de luchthaven van Faro om zijn huurauto op te halen en die van ons in te leveren. We hebben nog geen 1000 kilometer gereden. Ik heb vandaag op internet wel alvast een andere auto gehuurd van 24 januari (dan moet Kees zijn auto weer terugbrengen) tot 7 februari 2011 voor de prijs van zegge en schrijven € 90,= inclusief verzekering! Kijk, dat is de moeite waard. We mogen alleen Spanje niet in want dat kost € 30,= en dat kan er niet meer vanaf. Saves weer knoeien op de computer. Ik heb inmiddels weer RSI aan mijn rechterarm en dat komt uitsluitend van het computeren, ja!? Het was zondag vandaag dus we hebben weer de belronde gedaan met het thuisfront, altijd prettig om hun stemmen te horen, hebben we ook nodig.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s