Maandag, 17 januari 2011

Alcoutim 3

Mistig en koud. Even lezen tot 09.30 uur in “De Grote Vrouw” (een raar boek, ik lees steeds kleine stukjes, meer lukt niet) en dan de auto leeghalen. Te 10.00 uur reizen we met Kees af naar Faro om onze auto in te leveren terwijl Kees zijn huurbak ophaalt. Dat is in ruim een uur te doen. Kees weet precies de weg, dat komt goed uit. We zetten hem af op de luchthaven waar hij zijn auto gaat ophalen en dan komt hij ons bij Interrent weer ophalen. Als we daar zijn dreigt even een kink in de kabel te komen als blijkt dat er niemand aanwezig is. Gelukkig komt “het meisje” met haar personenbus na een minuut of twintig opdagen gelijk met Kees in zijn Mitsubishi Colt. Het loopt gesmeerd. Sleutels inleveren, handtekening zetten en dan even in Faro bij de Pingodoos (= een bekende Portugese supermarktketen) langs om bruine broodjes te halen en een doos wijn. Te 13.30 uur zijn we weer terug “op de basis”. Eventjes nog naakt in het zonnetje gezeten en vervolgens de boot van de kant af en midden in de rivier voor anker, de zeven dagen waren om. De rivier is weer tot rust gekomen. De stroomsnelheid is flink afgenomen omdat het al een paar dagen niet heeft geregend. Van een vloedstroom is overigens nog steeds niets te merken; we blijven met de kont stroomafwaarts gericht liggen. Van de boekingssite via welke wij het hotel in Sevilla hadden geboekt (www.booking.com) kregen we een e-mail met het verzoek om een bijgevoegd recensieformulier in te vullen. Dat heb ik, als zure ouwe Hollandse kankeraar, graag gedaan. Linda belde ook nog: zij heeft “ontzettend veel zin aan 28 januari!” (Dan komt zij namelijk een paar dagjes bij ons logeren). Voordat we naar het terras gingen heb ik de kachel aangestoken; hij deed het meteen! Lang leve de “Heatpol van de Rietpol!” Saves lekker AGV gegeten. Na den eten gekeken naar 6 afleveringen van “Two and a Half Man” op de computer. AVATAR lukte niet, moet ik Kees nog even vragen hoe dat zit. 22.30 uur te bed.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s