Woensdag, 19 januari 2011

Alcoutim 5

Na de douche (07.30 uur!) die weer nodig was, zien we Jaap alweer achter ons aan de steiger liggen. Die laat er geen gras over groeien. De boot voor ons vertrekt en wij trekken de “Wing IV” naar voren. Nu liggen we achter de Ilona. Jaap schuift ook op achter ons opdat er nog een boot achter hem kan aanleggen. Zo zijn we lekker bezig. Ik lees in het boek over de Fado. Best interessant; het gaat “leven”. Ik zou het wel eens willen meebeleven in zo’n Fado-café. Saves zitten we bij Joop en Meta in de kajuit om verder te gaan met het vullen van hun weblog. Later kwamen Chris en Alex van de Fatpadd’s ook langs en moesten wij de computer opruimen. Het werd gezellig maar met het weblog moeten we morgen weer verder.

op deze foto ligt Jaap aan de andere steiger; zijn boot is de meest linkse, met al die “zwevende” zonnepanelen achterop

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s