Donderdag, 20 januari 2011

Alcoutim 6

De hele dag op de computer(s) gewerkt. Eerst bij Joop en Meta verder met hun weblog. Vandaag hebben we twee stukken eraan geplakt. Het begint steeds meer op een echt weblog te lijken. Het ging zeer moeizaam door de slechte ontvangst van het Wifi-signaal. Het was laagwater en dan “pakt ie” niet. Op onze andere laptop heb ik de boel opgeschoond (60 Gieg eraf gedonderd) en Skype en de Wifi antenne geïnstalleerd en toen was de dag om. Naar het terras met Joop en Meta. Roger, terug van Mike wegbrengen naar Alvor, kwam er ook bij. Kunnen we weer lullen over Nikons. Suus en Kees zijn weer terug uit Lissabon maar kwamen niet naar het terras.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s