Vrijdag, 21 januari 2011

Alcoutim 7

“Rico’s Vleugels” uitgelezen. Goed geschreven boek over een taboe-onderwerp. Muziek voor Joop en Meta op CD’s gebrand. 424 nummers mp3 formaat op 3 schijven. Voor het eerst dat ik dit doe op de Mac. Het lijkt te lukken. Later hoor ik van Joop dat het niet gelukt is. Op een CD die hij beluisterde stonden maar 22 nummers van de 170! Lekker dan. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Dat branden blijft een kriem. Ik heb zakdoeken gewassen; moest ik van Ingeborg zelf doen. Zij kokhalst bij het idee alleen al. Kinderachtig. Bootje aan dek getrokken. De zon schijnt maar het waait pittig. Ingeborg naait Björn Borg (een merk onderbroek).

Björn Borg wordt genaaid

Het is binnen kouder dan buiten dus de elektrische ventilatorkachel (2000 watt) blijft draaien. Ja, ja, dat zijn opmerkelijke elektrapaaltjes hier op die steiger: electrische kachel aan, computer opladen, luidsprekerboxen aan, koelkast aan en de stoppen zijn nog niet 1 keer doorgeslagen! Volgens mij staat er 50 ampère op elk stopcontact! Graties ook nog! Uit een oogpunt van economische politiek en de armoe in Portugal kun je hier wel het een en ander over zeggen maar voor het moment ben ik tevreden (het hemd is nader dan de rok).

kleine geweldenaar; gekocht bij de Pingodoos

De lunch hebben we weer eens ouderwets vorm gegeven door te gaan “kippen” bij O’Soeiro op het terras. Dat kon want de zon scheen nog steeds. Joop en Meta hadden 4 vrienden die in Lagos een tweede huis hebben op visite. We waren dus met zijn achten. Het was erg lekker en heel gezellig. Een klein minpuntje was dat ik met een slok rode wijn een wesp in mijn mond kreeg die mij gemeen aan de binnenkant in de onderlip stak. De wesp overleefde dit niet want ik spuwde hem met zoveel kracht uit dat hij ter plekke aan een schedelbasisfractuur overleed. Ondertussen had ik wel een zoeloe-lip. Grote hilariteit natuurlijk. Moet kunnen. Helaas geen foto’s hiervan. Saves terras met Suus, Kees, Roger en Joop en Meta. Met Roger weer gesproken over Nikons; leerzaam. Aan boord DVD-tje gekeken: “The Shaggy Dog”, een hilarische film met Tim Allen, leipo, en daarna naar bed.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s