Maandag, 24 januari 2011

Alcoutim 10

Vandaag ga ik voor de tweede keer een auto huren. Ik rijd met Kees mee want hij moet zijn auto inleveren. Terwijl hij zijn auto overdraagt sta ik in het hok op de parkeerplaats bij het vliegveld van Faro formulieren te ondertekenen en mijn sleutel in ontvangst te nemen. Nu stapt Kees bij mij in en via de Pingodoos (bruin brood halen) rijden wij terug naar Alcoutim. Roger wil zijn camera terug want hij heeft besloten morgen naar Faro te vertrekken. Van fotograferen komt niet zo heel veel terecht want het weer is te slecht; weinig licht. Toch proberen we maar wat.

we proberen maar wat

mooi weer voor dit soort donkere melancholie

Saves op het terras blijkt dat ie toch niet gaat, vanwege het weer. Ik mag m nog een dag houden. Fantastisch ding. Zwaar maar je hebt een goede grip. Roger vertelt zijn levensverhaal. Hij heeft meerdere boten gehad, veel meegemaakt, veel gezien. Prachtige kerel vind ik hem. Het zijn hier allemaal prachtige kerels (en wijven). Ondertussen doe ik de laatste dagen af en toe weer wat “webwerk”; Sevilla met heel veel foto’s. Ik help Joop en Meta nog steeds met hun weblog. Ik heb nu beslist een RSI-arm.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s