Woensdag, 2 februari 2011

Alcoutim 19

Douchen te 08.00 uur, mooie tijd, lekker heet en lekker lang. De zon schijnt nu in een strakblauwe hemel. Het heeft vannacht wel gevroren; er ligt rijp op de steiger. Compu, Compu, Compu. Maar vooral eerst de voorliggende dagen vanaf 28 januari met een balpunt opschrijven. Het valt me nog mee wat ik me allemaal herinner, alhoewel dat nu ook weer niet zo moeilijk is met de 500 foto’s die ik tot mijn beschikking heb! Gisteravond vroeg Chris van de Fatpadd’s of ik Cheryll, de vriendin van Glyn vrijdag van het station in VRdSA kan meenemen als we toch boodschappen gaan doen. Ja hoor, dat kan. Vandaag komt Glyn zelf langs en vraagt of hij mee kan rijden naar VRdSA a.s. vrijdag. Ja hoor, dat kan. Joop komt tegen de middag terug aan de steiger en om 14.00 uur gooien wij los om voor anker te gaan. Saves terras. Ik krijg van Suus haar Nikon D40x om mee te experimenteren tot ze terug is volgende week 8 februari. Dat vind ik heel lief van haar. Zij zou het liefst willen dat ik ‘m van haar koop want zij wil “terug naar analoog”. Maar ja, helaas, dat kan niet meer. In de kajuit maak ik wat “melige” proeffoto’s van Ingeborg. Morgen brengen we Suus naar het vliegtuig. Vanavond eten wij hetzelfde als gisteren maar dan met erwten en wortels. Lekker hoor!

dat boek is melig en ze kijkt ook melig

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s