Dinsdag, 22 februari 2011

Alcoutim 4

We krijgen weer bezoek vandaag. Cees Gremmen met zijn “party” komt deze kant op om ons met een tegenbezoek te vereren. De dag begint bewolkt en frisjes. Maar gelukkig, als Cees & Aly en Alie en Martin te 10.30 uur arriveren begint de zon de boel alweer een beetje op te warmen. We waren er klaar voor: de koffiespullen stonden gereed, we hebben een soortement van gebakachtig spul gekocht (dat bleek brood met kaneel te zijn) en de witte wijn stond koud en de rode wijn warm. Het was heel gezellig. We hebben zoveel onderwerpen te pakken gehad dat ik dat hier niet allemaal kan gaan zitten vertellen. Na de koffie kwam de wijn op tafel en de pinda’s en een bak chips en kaas (“de koe die lacht”). De boot werd uitvoerig bekeken en de tijd vloog.

vlnr: Aly, Ingeborg, Alie, Reddingsboei, Cees, Martin

Pas om een uur of drie vertrokken zij weer want er moest nog wat bij de apotheek in Spanje worden gehaald (zonder recept verkrijgbaar, drie keer goedkoper dan in Nederland). We namen hartelijk afscheid op de brug buiten het dorp, waar Cees de auto had gestald. Het is altijd leuk om bezoek te krijgen! Dus: gij zijt welkom. Voor we naar het terras gingen leverden wij de boter af bij de Fatpadd’s. Daar werden wij uitgenodigd voor een “gin and tonic” omdat ik had gezegd dat wij dat nog nooit gedronken hadden. Even later kwamen er nog 3 ennelsen op bezoek, kwamen allemaal op de gintonic af: Ted, Graham en Jacky. Heel gezellig. Ze vonden dat ik goed Engels sprak; altijd leuk om te horen. Het terras werd niks meer. Drie Gin-tonics was wel genoeg vond Ingeborg. Met het eten hielden we het bij een broodje pindakaas en ei. Saves keken we naar “Alexander” (vielen daarvan in slaap) en “Bulletproof Monk”.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s