Vrijdag, 25 februari 2011

Alcoutim 7

Vroege wandeling in het zonnetje en fototoestel mee. Voor de laatste keer op het pad langs de Guadiana, langs het hotel en de jeugdherberg. Wij maken foto’s van bloemen, de rivier en in het dorp zelf een serie van de witte beelden. Daarna de hele oggend computeren: foto’s verwerken en bewerken, weblog bijwerken. Om 12.00 uur voor de laatste keer kippen bij O’Soeiro. We waren pas om 15.00 uur klaar omdat Herman en Anneke bij ons kwamen zitten; ook Koopmans-adepten. Zij hadden bijna onze boot gekocht toen ie na een jaar half afgebouwd te koop kwam (ergens in 1990 of zo). Zeer geanimeerd gesprek. Daarna weer computeren terwijl Ing op de steiger met een Nederlandse vrouw stond te praten, die het heerlijk vond eindelijk weer eens Nederlands te kunnen kletsen (ze heeft een Engelse vriend en is al lang in Portugal). Zij gaat ook de Med in; gelukkig komen we dus nog zo’n gek tegen! Half zes terras met Suus en Kees. Saves kwamen zij weer bij ons aan boord voor de laatste voorlichtingssessie over de Middellandse Zee (Griekenland en Turkije). Heel gezellig. We zullen hen missen.

de nieuwe amandelen zijn er alweer

het is er mooi

zoek Fatpadds, Alioth en WingIV

kiekeboe

kunst 1

kunst 2

kunst 3

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s