Zaterdag, 26 februari 2011

Alcoutim 8

Ing! Waar is die rooie stick van Kees!? Ik zou wat filmpjes van Kees overnemen op mijn computer. Shit, stick weg! Zoeken, zoeken. Balen! Gelukkig bleek na een paar uur Suus die stick gisteravond weer meegenomen te hebben. Opluchting! Het is zaterdag. Kip kopen op de “markt” bij de rijdende slager. We waren er gelukkig weer vroeg bij. Van heinde en verre stromen de Portugese vrouwtjes toe. Weer fototoestel vergeten om een foto van dit tafereel te maken. Op de boot gaat Ingeborg kippesoep maken. Francisco komt langs op de steiger. We nemen hartroerend afscheid want hem zien we niet meer; het is weekend. Verder hangen we een beetje rond in het zonnetje. Ing draait nog een paar wasjes, klusje hier klusje daar. We voelen het afscheid aankomen. Ik haal geld uit de muur in het dorp en drink daarna snel een biertje op het terras. Ingeborg heeft het gezien en is “not amused”. Te 17.00 uur zitten we op het terras. Kees en Suus en Chris en Alex drinken met ons op het aanstaande afscheid. Pas om 20.45 gaan we naar de boot na hartroerend afscheid te hebben genomen van Donna Manuela. Ik weet niets beters te doen dan naar een voetbalwedstrijd te kijken; A Coruna tegen Real Madrid. Het wordt 0 – 0. Snoepen, nootjes, erg slecht.

 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s