Zondag, 3 april 2011

Marbella 5

Terwijl we in bed liggen horen we het al: het is mis. De regen tikt. Als we na uren buiten komen zien we het ook: de Sahara laat het een en ander op de boot achter. Alles is roodbruin en afspoelen heeft geen zin want het gaat straks toch weer regenen. Bovendien gaat het flink wapperen, uit het Westen, dat wel. Desondanks blijven we nog maar een dag in Marbella. Misschien morgen? Het maakt allemaal niets uit. We hoeven en we moeten niks. Het is ronduit koud als je zit te lezen in de kuip tussen de buien door, maar we houden vol. Ik controleer het oliepeil in de motor. In Cadiz heb ik de olie ververst en nu, 14 motoruren later, moet er alweer een halve liter bij. Dat is niet goed. In de gaten houden. Na de lunch (aardappel-rode biet-ui-mayo-tonijn-peper-zout-ketjapmanis-ei-salade) gaan wij wandelen langs de fraaie Passeo Maritimo richting Port Banus. De regen gooit roet in het eten. Bovendien heb ik last van mijn onderrug bij het lopen. Langs de hoofdweg door Marbella zien we etalages van makelaars met fraaie optrekjes van anderhalf miljoen en meer; er zijn erg leuke bij (ik zie R.F. en zijn N. al: doe mij die maar…. enz.). Het weer werkt ons nadelig op het gemoed. Op de boot zijn we een beetje in mineur: is dit het nou? Telefoontjes met Linda, Ma en Sms met Rianne beuren ons weer wat op. Ik denk dat we de aanspraak die we op de Guadiana hadden nu wel een beetje missen. Dat kutweer ook! Ik zou door mijn tanden liegen als ik nu zou zeggen dat het een fijne dag was.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s